ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
Нова Регистрация
Забравена парола

Имате трудности или въпроси?
info@klett.bg
0700 47 400
0885070014 Виолета Стоименова
0883214403 Боряна Рангелова
0885732930 Мирослава Иргева
Искате да поръчате
учебник на хартиен носител?
Свържете се с нас!
Е-УЧЕБНИК ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА 1. КЛАС

ЕЛЕКТРОНЕН УЧЕБНИК
ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА 1. КЛАС

Авторски колектив: Даниела Северинова, Стюарт Камерън, Цветанка Доганова

Редактор на издателството: Ясена Христова

Предпечатна подготовка: Изкуства ЕООД

Художници: Младена Елезова, Христо Елезов

Дизайн на е-учебника: Образование и технологии ЕООД

ISBN: 978-619-7243-13-0

Анотация

Talk and Write with Echo е програмна система по английски език за първи клас на началното училище. Системата има за цел да осъществи прехода между детската градина и втори клас, когато започва изучаването на чужд език, съгласно Държавните образователни стандарти.

Talk and Write with Echo съчетава естествения и комуникативен подход с последователното запознаване на учениците със специфичните звукове, за да им осигури необходимия комфорт в подготвителната фаза на изучаване на английски език.

Всеки комплект съдържа: *Книга за ученика *Тетрадка за ученика *Книга за учителя *CD с кратки истории и песен *Тематични табла *Приложение „Фонеми”

За авторите

Даниела Северинова – дългогодишен учител по английски език с опит в ранното чуждоезиково обучение. Даниела Северинова е била изпълнителен директор на Уондъргруп АД. Основател и директор на детска градина „Чуден свят” и на ЧОУ „Св. Георги”. Автор на учебници, учебни системи и учебни помагала по английски език.

Стюарт Камерън – дългогодишен учител в ЧОУ „Св. Георги” по английски език, с опит в ранното чуждоезиково обучение. Автор на учебници, учебни системи и учебни помагала по английски език.

Цветанка Доганова – дългогодишен учител в ЧОУ „Св. Георги” по английски език, с опит в ранното чуждоезиково обучение. Автор на учебници, учебни системи и учебни помагала по английски език.